Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οι επικείμενες αλλαγές στο Λιμενικό Ταμείο και οι… μαύρες αντιδράσεις

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Μεσολόγγι 22-1-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι επικείμενες αλλαγές στο Λιμενικό Ταμείο και οι… μαύρες αντιδράσεις
 Με αφορμή ανώνυμη και ανυπόγραφη ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, η οποία στρέφεται ευθέως και συκοφαντικά κατά του σ. Πάνου Παπαδόπουλου – Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου – και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, η Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου ανακοινώνει τα εξής:

1.            Από πού νομιμοποιείται κάποιος ή κάποιοι να χρησιμοποιεί τον τίτλο και την σφραγίδα ενός σωματείου και να καταγγέλλει θεσμούς και πολιτικά κόμματα; Έχει σχετική εξουσιοδότηση; Το γνωρίζουν τα μέλη του ΝΟΜ και πώς επιτρέπουν να διασύρεται με τέτοιο τρόπο ένα σωματείο με συγκεκριμένο περιεχόμενο και αποστολή;
2.            Οι προχθεσινές (20-1-2013) εξαγγελθείσες δεσμεύσεις της τρικομματικής κυβέρνησης για το ξεπούλημα Αεροδρομίων, Λιμανιών και Μαρίνων, επιβεβαιώνουν την σθεναρή μας θέση για σταμάτημα κάθε διαδικασίας εκποίησης του εθνικού μας πλούτου, δικαιώνουν την θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου για την επαναδημοπράτηση (της μαρίνας Μεσολογγίου) και καταδεικνύουν με σαφήνεια γιατί ο κ. Αγγελάκας (διορισμένος Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης – κρατικός υπάλληλος) επιθυμεί το “ξήλωμα” του Προέδρου και της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας.
3.            Αν γίνει πράξη το ξεπούλημα πέραν της εκποίησης Δημόσιας Περιουσίας, αντί πινακίου φακής, θα αποστερήσει σημαντικά οικονομικά οφέλη και για το κράτος και για τον Δήμο και για το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας.
4.            Επιθυμούμε να θυμίσουμε ότι, σ’ αυτή την πόλη η πολιτική και προσωπική διαδρομή του καθένα έχει όνομα και αποδέκτες. Ο κ. Αγγελάκας λοιπόν πρέπει να λάβει γνώση για τον ανεπίσημο συμβουλάτορά του, ο οποίος φέρει τον τίτλο του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου τα εξής:
α) να μην αγνοεί ότι είναι υπόδικος για διακεκριμένη κλοπή και αφαίρεση περιουσιακών στοιχείων της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλ/νίας·
β) να μην αγνοεί το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος είναι επαγγελματίας – γυρολόγος με στόχο πάντοτε να βρίσκει καταφύγιο σε συλλόγους και οργανώσεις ώστε να απολαμβάνει συλλογικής ασυλίας, να μην απολογείται πουθενά και να βρίζει εκ του ασφαλούς·
γ) να μην αγνοεί το γεγονός ότι κατ’ εξακολούθηση και συνειδητά συκοφαντεί πρόσωπα και υπολήψεις του Δημοσίου βίου της πόλης·
δ) να μην αγνοεί το γεγονός ότι η τοπική κοινωνία της πόλης του Μεσολογγίου γνωρίζει το ποιόν και την υπόγεια διαδρομή του.
5.            Όσον αφορά την πάγια τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για «ακύρωση όλων των νόμιμων διαδικασιών αυτής της χώρας», θα θέλαμε να τονίσουμε ότι και βέβαια όταν μπορέσουμε θα ακυρώσουμε όλους τους νόμους που επέβαλαν τα καταστροφικά μνημόνια των οποίων προέκταση της πολιτικής τους είναι και το ξεπούλημα δημόσιων νευραλγικών χώρων όπως η μαρίνα Μεσολογγίου. Τέλος να επισημάνουμε ότι δεν νομιμοποιούνται να μιλούν καν εκείνοι που θέλουν να καταργήσουν θεσμούς, φορείς και επιτροπές που και νόμιμη συγκρότηση έχουν και παρουσία στην τοπική κοινωνία ευδιάκριτη και ξεκάθαρη. Αντιθέτως ας απολογηθούν αυτοί που με πρακτικές «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» θέλουν να καταργήσουν κάθε μορφής δημοκρατική τάξη και λειτουργία.
Αναφορικά με τις ροζ αντιδράσεις, τις επιστρέφουμε στους εμπνευστές τους και δηλώνουμε ότι χαρακτηριστικό των μαύρων αντιδράσεων είναι αυτό που λέει και ο λαός μας ότι «κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει».
Τέλος κ. Αγγελάκα σας αφιερώνουμε εξαιρετικά συνοδευτικό ντοκουμέντο για την δράση του εκλεκτού σας συμβουλάτορα.         
Η Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
Ι.Π. Μεσολογγίου     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ