Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Το ψήφισμα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Αγρινίου (26-1-13)


Εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και οι πολίτες που ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, του Συλλόγου Κομμωτών και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενάντια στα χαράτσια, την ακρίβεια, την εξαθλίωση, δηλώνουμε ότι:

1) Οι Μνημονιακές προβλέψεις για μαζικές ιδιωτικοποιήσεις βασικών τμημάτων του Δημόσιου πλούτου Δ.Ε.Η ,ΕΥΔΑΠ,Ταμιευτήριο κτλ. στρέφονται σε βάρος του συνόλου του λαού.Εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα των δανειστών και μιας ελίτ ντόπιων επιχειρηματιών.Σημαίνουν απολύσεις και εργασιακό κάτεργο για τους εργαζόμενους ,υψηλότερα τιμολόγια για .............
όλο το λαό.
2) Οι εξοντωτικές αυξήσεις και τα χαράτσια οδηγούν τεράστια κομμάτια του λαού στην εξαθλίωση.Στις σημερινές συνθήκες αιματηρών περικοπών,ανεργίας και ακρίβειας,υποθηκεύουν ακόμα και τα σπίτια των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και σαν τέτοιο θα το υπερασπιστούμε !!!
  • Να καταργηθεί το χαράτσι !!!
  • Καμία αύξηση στην τιμή του ρεύματος !!!
  • Δωρεάν κιλοβατώρες στα νοικοκυριά, στους άνεργους ,
       στους χαμηλόμισθους,στους χαμηλοσυνταξιούχους !!!
 3) Καταγγέλλουμε την κυβερνητική προσπάθεια συκοφάντησης και καταστολής του αγώνα των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ,στις συγκοινωνίες και τα ναυπηγεία Ελευσίνας.
ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  !!!
 ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!
 Καλούμε το σύνολο των επαγγελματικών οργανώσεων ,όλο τον εργαζόμενο λαό σε αυτοοργάνωση και αγωνιστική συσπείρωση ,σε ενα ενοτικό,πλειοψηφικό ρεύμα ενάντια στις Μνημονιακές επιταγές.Για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή για τη σωτηρία των εργαζομένων,της αγροτιάς,του τόπου !!!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
                         ενάντια στα χαράτσια,την ακρίβεια, την εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ