Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αγροτικό συγκρούστηκε με αστικό στη New York – 2 τραυματίες στο νοσοκομείο Αγρινίου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στη εθνική οδό Αγρινίου – Ιωαννίνων κοντά στη New York όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Αυτή τη στιγμή δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έχουν σπεύσει στο σημείο.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του ... aerasnews.gr, 2 τραυματίες, οι οποίοι επέβαιναν στο αγροτικό, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου μετά το ατύχημα με ασθενοφόρο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το τροχαίο προκλήθηκε όταν το αστικό λεωφορείο, με κατεύθυνση προς Αγρίνιο, για άγνωστο λόγο γλίστρησε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη στροφή κοντά στα σύνορα της Νεάπολης. Το αγροτικό διερχόμενο στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε σφοδρά με το αστικό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Ο δρόμος στο σημείο παραμένει κλειστός ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να ξεκινήσει επιχείρηση για την ανάσυρση των οχημάτων από το οδόστρωμα και την αποκατάσταση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ