Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑ ΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού στελεχών, πραγματοποίησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για...
αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, συμπαραστεκόμενος έμπρακτα στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ, οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση του κ. Γεωργίου, έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγιώτη Μελά, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Τέρενς Κουίκ και την Τομεάρχη Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε τα εξής:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιλέξαμε να είμαστε εδώ στην ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν την απάτη που έγινε εις βάρος του ελληνικού λαού, ώστε να αλλοιωθούν τα οικονομικά στοιχεία του 2009 για να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και η ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση.
Ήρθαμε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους εργαζόμενους και να τους πούμε ότι όσο φέρονται όπως η Ζωή Γεωργαντά, θα τους στηρίζουμε, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως θα στηρίζουμε και την ελληνική δικαιοσύνη, όπου οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του κ. Γεωργίου, όμως η κυβέρνηση εξακολουθεί να τον διατηρεί ακόμη σε αυτό το κτίριο.

Τον διατηρεί διότι συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές της τρόικας και των δανειστών. Από τη στιγμή που θα τελεσιδικήσει η απόφαση για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων, καμία δανειακή σύμβαση και κανένα μνημόνιο δεν ισχύει, η Ελλάδα απελευθερώνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ