Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνεδρίασε ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΤΗΛ: 26410-20636

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Εν όψει της προσυνεδριακής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ, συνήλθε και συνεδρίασε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, η ΝΟΕΣ με τη ΔΟΕΣ του νομού στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. 
Συμμετείχαν ο υπεύθυνος Νομού Αιτωλ/νίας, Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Βουλευτής Αιτ/νίας Θάνος Μωραϊτης, καθώς και πρώην υποψήφιοι Βουλευτές. 
Τα μέλη της Ν.Ε., Γραμματείς Τ.Ο., Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί .......
Σύμβουλοι, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Μέλη Π.Ε., Μέλη Ε.Σ., καθώς και Μέλη Συνδικαλιστικών Οργανώσεων. 
Έγινε πολιτική εισήγηση από τον Κώστα Σπηλιόπουλο, ακολούθησε πολιτικός διάλογος και ανάλυση προτάσεων. 
Η εσωκομματική διαδικασία συνεχίζεται ενόψει του Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου με 3 Μαρτίου 2013. 

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ