Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μ. Σαλμάς "μέχρι το Πάσχα θα λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο"

Μέχρι το Πάσχα θα έχει μεταφερθεί το ήδη υπάρχον νοσοκομείο στις εγκαταστάσεις του νέου νοσοκομείου Αγρινίου, ανέφερε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς κατά την επίσκεψη του στους χώρους του νέου νοσοκομείου, παρουσία του διοικητή Λάμπρου Δημητρογιάννη, ιατρών και εργαζομένων. 
Ο κ. Σαλμάς στις δηλώσεις του ανέφερε πως “είμαστε στην τελίκή ευθεία για να παραδώσουμε το νέο νοσοκομείο Αγρινίου. Εν μέσω κρίσεως, σε μια περίοδο που οι πόροι είναι περιορισμένοι, σε μια περίοδο που το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της χώρας είναι περιορισμένο, εμείς προσπαθούμε να .....
τα ξεπεράσουμε και να παραδώσουμε στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας ένα νέο νοσοκομείο. Ανάλογα με το μέγεθος της Δυτικής Ελλάδος θα παραδώσουμε στους πολίτες ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο. Ξεπεράσαμε και τις τελευταίες δυσκολίες. 
Οι προμηθευτές του εξοπλισμούς έχουν ήδη υπογράψει τις συμβάσεις και έχουμε μπει στη διαδικασία της παραγγελίας του εξοπλισμού. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τα 240 κρεβάτια θα είναι στο νέο νοσοκομείο”. Ερωτηθείς ο κ. Σαλμάς για το νοσοκομείο Μεσολογγίου ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι το νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν πρόκειται να κλείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ