Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

"Ξήλωσαν" το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου

Από το http://agrinionet.gr /
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας μετά την προφυλάκιση του πρώην Διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του AgrinioNet.gr μετά από εντολή άνωθεν "ξηλώθηκε" όλη η ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών εκτός από 3 άτομα. 
Το τελευταίο διάστημα ιδιαιτέρως μετά την προφυλάκιση Φ. Ντζιμάνη ακούγονταν από κύκλους της αστυνομίας ότι πολλά επρόκειτο να αλλάξουν, αφού στο παρελθόν φαίνεται πως δεν υπήρχε ο ........
ανάλογος έλεγχος στις κινήσεις του πρώην διοικητή της Δίωξης. 
Μάλιστα κάποιοι σχολίαζαν ειρωνικά ότι στο πρόσωπο του υπήρχε μεγάλη εμπιστοσύνη από τους αστυνομικούς διευθυντές με αποτέλεσμα να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί τους για τις κινήσεις του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι του πρώην Διοικητή της δίωξης ναρκωτικών φυλάσσονταν επί μια εβδομάδα από τη στιγμή που η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας και υπήρξαν πολλά γκράφιτι στην πόλη του Αγρινίου τα οποία αναφέρονταν στο πρόσωπο του και στην Αστυνομία. Από χθες το βράδυ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σαρωτικές αλλαγές και ξήλωμα προσώπων πλην τριών στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ