Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  

ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ.
MEDICAL ASSOCIATION OF AGRINIO
ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 5 · 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ · ΤΗΛ:2641032317 · FAX:2641032317
·www.isagrinio.gr ·info@isagrinio.gr
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου στηρίζει την απεργία που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
 Η κινητοποίηση των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) αποτελεί κορυφαία εκδήλωση διαμαρτυρίας και αντίθεσης στην πολιτική που .....
εφαρμόζεται στα νοσοκομεία της χώρας. Διακυβεύεται η επιβίωση και η επαγγελματική αξιοπρέπεια των υγειονομικών, αλλά πρωτίστως η επιβίωση ολόκληρου του δημοσίου συστήματος υγείας.
Απαιτούμε, όλοι οι ιατροί, να σταματήσει η στοχοποίηση και η διάλυση του ΕΣΥ και του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ). Απαιτούμε:

Να αποσυρθούν τα σφαγιαστικά οργανογράμματα των νοσοκομείων
● Να ενισχυθεί η χρηματοδότηση του δημοσίου συστήματος υγείας
● Να μπει τέλος στις απλήρωτες υπερωρίες και εφημερίες
Καλούμε όλους τους ιατρούς να στηρίξουν με κάθε τρόπο την απεργία αυτή των υγειονομικών του ΕΣΥ, για ένα δημόσιο σύστημα υγείας που θα σέβεται τους λειτουργούς του και την περίθαλψη των ασφαλισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ