Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. : ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Η Γραμματεία Αγρινίου του Π.Α.ΜΕ. καλεί  όλα τα σωματεία, το λαό της περιοχής και τα σωματεία στα Μ.Μ.Μ. να πάρουν αποφάσεις άμεσα και να καταδικάσουν  την απόφαση της τρικομματικής  κυβέρνησης, που με αυταρχικό τρόπο κήρυξε επίταξη στους  απεργούς εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
  Η συγκυβέρνηση του κεφαλαίου με τον ωμό αυταρχισμό προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι δεν θα ανεχτεί σε κανένα κλάδο την αντίσταση των εργαζομένων ενάντια στα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλει. Αυτή η.........
προσπάθεια αυταρχισμού και εκφοβισμού απέναντι στην εργατική τάξη και συνολικά στα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να τσακιστεί, να πέσει στο κενό, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε άλλες απεργίες. Οι εργαζόμενοι με την πάλη τους και την ταξική τους αλληλεγγύη να δώσουν σκληρή απάντηση στην κυβέρνηση και το κεφάλαιο με δυνάμωμα των αγώνων, με γενίκευση των απεργιών, ώστε στην πράξη να καταργηθούν τα μέτρα και τα μνημόνια. Σπείρανε ανέμους και πρέπει να θερίσουν θύελλες.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΤΑ «ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ