Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανοίγουν την πόρτα και σπρώχνουν τους αγρότες σε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλισης…

Ήδη οι αγρότες πληρώνουν αρκετά στον ΕΛΓΑ από την τσέπη τους για να είναι ασφαλισμένη η σοδειά τους , χωρίς στην ουσία να έχουν καλύψεις και χωρίς να παίρνουν στην ουσία αποζημιώσεις. 
Για παράδειγμα δεν αποζημιώνονται λόγω καταστατικού του ΕΛΓΑ, για το πράσινο σκουλήκι στο βαμβάκι και οι δενδροπαραγωγοί για καταστροφή από χαλάζι.
Αντί να αλλάξουν το καταστατικό του ΕΛΓΑ... και να παρέχουν πλήρη κάλυψη στους παρραγωγούς…
ανοίγουν την πόρτα και σπρώχνουν τους αγρότες σε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλισης…
Μόλις χθες…ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε συνάντηση με το νέο πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο και τον αντιπρόεδρο κ. Αργύρη Μποτό. 
Κατά τη συζήτηση, μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την τροποποίηση του Κανονισμού Ασφάλισης του ΕΛΓΑ, δίνοντας έμφαση στην ενεργοποίηση της προαιρετικής ασφάλισης ώστε οι παραγωγοί να έχουν περισσότερες επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ