Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση – βόμβα της Ζωής Κωνσταντοπούλου καταγγέλει ευθεία απειλή σε δημοσίευμα ιστοσελίδας με σκοπό “να το βουλώσει” για την λίστα!

“Το ότι ενοχλώ επειδή κάνω τη δουλειά μου, το έχω καταλάβει.
Το ποιοι ενοχλούνται όταν κάνω τη δουλειά μου, το έχει καταλάβει το Πανελλήνιο.
…Δεν θα έκανα καμμία δημόσια δήλωση σχετικά, εάν δεν δημοσιευόταν, αργά χθες το βράδυ [30.01.2013, ώρα 00.37], η εξής περικοπή, στην ιστοσελίδα iefimerida, με τίτλο «Άγριοι καυγάδες στην Προανακριτική με «επίκεντρο» την Ζωή Κωνσταντοπούλου»:
«Χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι το γεγονός ότι βουλευτές της επιτροπής έλεγαν σε δημοσιογράφους ότι αν συνεχίσει έτσι η κα Κωνσταντοπούλου μάλλον δεν θα αποφευχθεί το ξύλο. ¨Κάποιος θα κλείσει τα φώτα και τότε…¨ σχολίαζαν»

Επειδή αυτή η αναφορά, με τη μέθοδο της ανωνυμογραφίας, σε επίσημη ιστοσελίδα, συνιστά ευθεία απειλή εναντίον μου, προκειμένου να μην πράξω το καθήκον μου ως μέλος της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης και επειδή υπάρχει ρητή αναφορά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη απειλή προέρχεται από βουλευτές της Επιτροπής, που οραματίζονται «ξύλο με κλειστά τα φώτα», για «να μη συνεχίσω έτσι» ζητώ από τον Πρόεδρο της Βουλής και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν για να διαλευκανθεί ποιοι είναι οι βουλευτές που επιθυμούν να φιμωθεί, ακόμη και με τη βία, ένας βουλευτής που επιθυμεί να ασκήσει τα καθήκοντά του και ποιος είναι ο δημοσιογράφος (αν πρόκειται περί δημοσιογράφου) που αναπαρήγαγε ανωνύμως την απειλή από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι βουλευτές της Κυβέρνησης, με την εξαίρεση ενός, λειτούργησαν εμπρηστικά και προς προσωπική στοχοποίησή μου, σε όλη τη διάρκεια όχι μόνον της συγκεκριμένης συνεδρίασης, αλλά και των προηγούμενων, και αυτό συνιστά γεγονός συναφές που δεν μπορεί να εκφύγει της διερεύνησης.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες απειλές δεν πρόκειται να με κάμψουν στην άσκηση των καθηκόντων μου, τα οποία θα συνεχίσω να εκτελώ κατά συνείδηση, όπως υπαγορεύει το Σύνταγμα και οι νόμοι. Θέτω προ των ευθυνών τους τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη και τους βουλευτές της Κυβέρνησης που συμμετέχουν σε αυτήν, για αυτό το δημοσίευμα και για τις δημοσιευόμενες απειλές περί ξύλου, που δημοσιεύεται ότι εκπορεύονται εκ μέρους «βουλευτών της Επιτροπής, που μίλησαν με δημοσιογράφους».

Ό,τι και να κάνουν τα όποια κέντρα και οι εξωθεσμικοί μηχανισμοί τους, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ