Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στο σφυρί ακόμα και η Ελληνική Γη…

Από τον Γ.Φ.
Απ τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών!!! Η μεγαλύτερη προδοσία και το μεγαλύτερο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στην ιστορία του έθνους μας… Ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, δημόσιου πλούτου και ελληνικής γης… Δημόσια αγαθά που ανήκουν στους Έλληνες πολίτες και τα περισσότερα είναι κατακτήσεις των Ελλήνων πολιτών εδώ και πολλά χρόνια αφού δώσανε αγώνες, πολέμησαν για αυτά και χύσανε αίμα… Και τα ξεπουλάνε χωρίς να ρωτήσουν κανέναν από εμάς…

Οι συγκυβερνήτες ετοιμάζουν να ξεπουλήσουν φέτος και την ΔΕΗ όπως τον ΟΤΕ… Δηλαδή τις μεγαλύτερες δημόσιες επιχειρήσεις της χώρας λόγω οικονομικής, εθνικής και στρατηγικής σημασίας (εν καιρό πολέμου το ρεύμα και οι τηλεπικοινωνίες είναι το παν) και επίσης είναι οι καλύτερες επιχειρήσεις στα Βαλκάνια με εκατομμύρια ευρώ έσοδα κάθε μήνα αν τις διαχειριστούν σωστά τα κομματόσκυλα.  Να θυμηθούμε ότι έχουν ήδη ξεπουληθεί σε ξένους ιδιώτες (κυρίως σε Γερμανούς, Καναδούς, Αμερικάνους, Τούρκους κ.τ.λ) και κάποιες από αυτές είναι στο πρόγραμμα να ξεπουληθούν φέτος το 2013:

ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ (νερό), ΔΕΠΑ & ΔΕΣΦΑ (φυσικό αέριο), ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ (Ελληνικά πετρέλαια), ΕΛΤΑ, TT, ΕΛΒΟ, ΔΩΔΩΝΗ, ΟΠΑΠ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, Μεταλλευτικές-Μεταλλουργικές Εταιρίες (Λάρκο κ.τ.λ), Χρυσορυχεία (Χαλκιδικής, Θράκης κ.τ.λ), διόδια, αεροδρόμια (Ελ. Βενιζέλος κ.τ.λ), Ολυμπιακή, Τράπεζες, Ναυπηγεία, Λιμάνια (Πειραιά, Θεσ/νίκη κ.τ.λ), μαρίνες της Λέσβου, Καλαμάτας, Λευκάδας, Κέρκυρας, Μυτηλίνης, Πειραιά (Ζέας), Αθήνας (Βουλιαγμένης και Φλοίσβου), κ.τ.λ., τα οποία είχαν εκατομμύρια έσοδα κάθε μήνα άσχετα αν τα κάναν ζημιογόνα και τα καταχρεώσαν οι πολιτικοί μας (με κακοδιαχείριση) για να τα ξεπουλήσουν στα αφεντικά τους.
Φοβάμαι πως έρχεται και η σειρά των νησιών μας για πώληση. Ηδη στα διεθνή δικαστήρια οι Τούρκοι διεκδικούν (εκτός από τις ελληνικές μαρίνες που ήδη τις έχουν αγοράσει) νησιά και νησίδες: Ήμια, Γαιδουρονήσι, Φούρνοι, Αρκιοί, Φαρμακονήσι, Οινούσσες, Γαύδος, Λεβιθα, Γυαλί, Καλόλημνος, Καστελοριζο, Κυπρο ακομα και την Ανατολική Θράκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ