Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ν. Μωραΐτης: Να αναβαθμιστεί ο δρόμος-καρμανιόλα Αμφιλοχίας - Λευκάδας - Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας (VIDEO)

Ν. ΜΩΡΑΪΤΗΣ: ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα αναβάθμισης του οδικού δικτύου που συνδέει την Αμφιλοχία με Λευκάδα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραϊτηςμε Επίκαιρη Ερώτησή του που συζητήθηκε...
στη Βουλή.
Έκανε λόγο για οδικό δίκτυο «σφαγείο-καρμανιόλα» και για «εγκληματικές ευθύνες» όλων των κυβερνήσεων και σημείωσε ότι το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, που είναι χαραγμένο πριν από 60 χρόνια, γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο για τη ζωή των οδηγών και επιβατών
Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής παραδέχθηκε πως καθυστερούν έργα, με αποτέλεσμα να χύνεται αίμα ανθρώπων στο οδικό δίκτυο. Ανάφερε πως δέσμευση της κυβέρνησης είναι μέσα στο 2017 να λυθούν προβλήματα που δημιουργεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία και ζητήματα απαλλοτριώσεων. Για τη συντήρηση των δρόμων ανέφερε πως η ευθύνη είναι των Περιφερειών και ότι δεν μου έχει ζητηθεί η συνδρομή του υπουργείου.
Οι καθυστερήσεις γίνονται επειδή με την αναθεώρηση των συμβάσεων οι κατασκευαστικές εταιρείες ζητούν περισσότερα, τόνισε ο Νίκος Μωραϊτης και ανέφερε το παράδειγμα του οδικού άξονα Αμβρακίας - Ακτίου για τον οποίο η κατασκευαστική εταιρεία ζητά επιπλέον 25 εκατ. ευρώ. Ζήτησε επίσης συγκεκριμένα μέτρα για τη συντήρηση του υπάρχοντος οδικού δικτύου και να μη μεταφέρεται η ευθύνη από το κράτος στην Τοπική Διοίκηση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ