Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Υπερχλιδάτο 4ήμερο των εργατοπατέρων συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Συνέδριο με... άδειες καρέκλες
Με τετραήμερη απόδραση στη Ρόδο και διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο απόλαυσαν οι λέρες εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ.
Στο Rodos Palace διεξήχθη (17-20 Μαρτίου) το 36ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με τη... συμμετοχή 400 περίπου συνέδρων, από όλες τις παρατάξεις μαζί και του ΠΑΜΕ οι οποίοι καλύπτουν 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις, και τις ξεπουλούν για λογαριασμό της εργοδοσίας η οποία τις φροντίζει για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει. 
Οι εργατοπατέρες απόλαυσαν τα μενού στα εστιατόρια, την ιδιωτική εσωτερική πισίνα, ενώ πολλοί από αυτούς -στο περιθώριο του συνεδρίου- γνώρισαν τη… νυχτερινή ζωή του νησιού. 
Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από τα 150€ και φτάνουν έως και τα 700€. Αν και ένα τέτοιο ξενοδοχείο για τον μέσο Έλληνα φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, δεν ισχύει το ίδιο για τους συνδικαλιστές που κόπτονται για τα εργασιακά δικαιώματα στον ιδιωτικό τομέα. 
Εδώ: Το πολυτελές ξενοδοχείο και η Χαλάρωση στα πολυτελή δωμάτια εργατοπατέρων και το συνέδριο που διεξήχθη με άδειες καρέκλες. 
Το περίεργο είναι πως οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ενώ καλούν σε ξεχωριστές συγκεντρώσεις τους εργαζόμενους στις απεργίες που κηρύσσει η ΓΣΕΕ στα πρωτοβάθμια σωματεία, στα ανώτερα κλιμάκια ομοσπονδίες και ΓΣΕΕ δεν έχουν κανένα πρόβλημα και συμμετέχουν με τα μπούνια. 
Βρε τι σου κάνει η μάσα…
Από Κώστα Οικοδόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ