Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Εισήγηση για πρόωρες εκλογές στον Τσίπρα

Εισήγηση για πρόωρες εκλογές στον Τσίπρα
Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έχει αρχίσει να εμφανίζεται… δειλά στον σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, και σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του τη σχετική εισήγηση.
Όπως γράφει ο Μάκης Πολλάτος στο “Πρώτο Θέμα”, ο Πρωθυπουργός δέχεται ήδη εισηγήσεις από...
συνεργάτες του, να προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Η εφημερίδα σημειώνει ακόμη ότι οι συνομιλίες με τους δανειστές θα περιοριστούν σε ένα μικρότερο πακέτο, που θα επιτρέψει τη συμφωνία σε ένα υποσύνολο θεμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, το Μέγαρο Μαξίμου ρίχνει στο τραπέζι τη στρατηγική επιδίωξη της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης, καθώς και του ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος, με… τελευταίο βέλος τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ