Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση Διοικητή 6ης ΥΠΕ για Κ.Υ. Αιτωλικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ 
& ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 
Πάτρα, 31-03-2016
H Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ. Αιτωλικού, πως με απόλυτη...
αίσθηση ευθύνης, προχώρησε σε θεσμική προσπάθεια συνεννόησης με το ιατρικό προσωπικό για την κατάρτιση προγράμματος εφημέρευσης του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του Κ.Υ. Αιτωλικού και του Κ.Υ. Αστακού, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο προσωπικό σε κάθε δομή για την 24 ωρη λειτουργία της.
Η αδικαιολόγητη εξωθεσμική, προσωπική επίθεση και διοργάνωση διαμαρτυρίας του Διευθυντή του Κ.Υ. Αιτωλικού έχει μοναδικό στόχο να αποπροσανατολίσει τον πληθυσμό από την πραγματικότητα. 
Η θέληση του είναι να αντιμετωπίζει τους συναδέλφους του σαν « ορντίναντσες » και υποτακτικούς για να καλύπτουν την ουσιαστική του απουσία από την λειτουργία του Κέντρου Υγείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ