Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Οι υποψήφιοι πρόεδροι στις ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. της Αιτωλοακαρνανίας

Την Κυριακή 3 Απριλίου, από 10.00-19.00 τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας καλούνται να ψηφίσουν για αντιπροσώπους (συνέδρους) των νομαρχιακών οργανώσεων στο 10ο τακτικό εθνικό συνέδριο, προέδρους δημοτικών τοπικών οργανώσεων και μελών δημοτικών τοπικών... επιτροπών και υπευθύνους θεματικών τομέων δράσης της νομαρχιακής οργάνωσης. Την ίδια ημέρα πρόκειται να γίνουν και οι εκλογές στην ΟΝΝΕΔ.
Οι κάλπες στο Αγρίνιο θα στηθούν στην αίθουσα του Παλαιού Σταθμού Τρένου, στο Μεσολόγγι στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, στη Ναύπακτο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και στους υπόλοιπους δήμους σε χώρους των δημαρχείων.
Υποψήφιοι για την προεδρία στις ΔΗΜ.ΤΟ.:

Αγρινίου : Παναγιώτης Στούπας και Θοδωρής Τσιλιμέκης
Μεσολογγίου: Βασίλης Κώτσης και Β. Μυλώνας
Ναυπακτίας : Γιαβρούτας Γρηγόρης, Νίκος Τσερπέλης και Χρυσή Σκούφη Αθηνά
Αμφιλοχίας: Γιώργος Χούτας και Γιώργος Δράκος- Γαλάνης,
Ακτίου- Βόνιτσας : Ζαχαράκης
Θέρμου: Γιώργος Κοντογιάννης
Ξηρομέρου: Πάνος Διαμάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ