Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΑΓΡΙΝΙΟ    08/03/2016
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Ε.Κ.Α για την πρόσκληση στην σύσκεψη που διοργάνωσε την Τετάρτη  24/02/2016 και συμμετείχαν όλοι οι φορείς της περιοχής μας δημόσιοι και ιδιωτικοί (ΑΔΕΔΥ, Β’ ΕΛΜΕ, ΕΣΑ, ΟΕΒ, κ.λ.π.), για κοινή δράση ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης.
Το Διοικητικό συμβούλιο του....
συνδέσμου μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις   03 / 03 / 2016  αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του σε από κοινού δράσεις και συγκεντρώσεις για το κοινό πρόβλημα του ασφαλιστικού με τους άλλους φορείς της περιοχής μας με το αυτονόητο δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις δικές του απόψεις.

Για τον Σύνδεσμο      
                Ο Πρόεδρος                             Ο  Γ. Γραμματέας


          Σελεβίστας Κων/νος                           Σιορίκης Γεώργιος
  
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
      ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 
    Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  «Ο ΘΑΛΗΣ»
ΓΡ. ΛΙΑΚΑΤΑ 1 & ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗ
           301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛ. &  FAX    26410 28364
www.sehna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ