Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΩΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ nosomeso@gmail.com Ι.Π. Μεσολογγίου 02/03/2016 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Χθες είδαμε δυστυχώς ένα ακόμα επεισόδιο στη κακογραμμένη παράσταση με τον τίτλο «εκλογές για ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ. του.... Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας».
Την Παρασκευή 25/2 ήρθε επιτέλους στο Νοσοκομείο, η απόφαση του Δ.Σ. να στηθεί κάλπη και στο Νοσοκομείο μας, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για αυτό και άρχισαν οι επαφές για τα τεχνικά θέματα των εκλογών. 
Ξαφνικά προχθές Δευτέρα 29/2, παραμονή των εκλογών και μάλιστα στις 3μμ, ώρα που η πλειοψηφία του προσωπικού έχει σχολάσει, ήρθε ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής με την οποία θεωρείται αναρμόδιο το Δ.Σ. και η ΥΠΕ να αποφασίσει, και εμμένει στο να στηθεί κάλπη μόνο στο Αγρίνιο διότι η ανωτέρω δημοκρατική διαδικασία είναι παράνομη. !!!!!!!! Και όλο αυτό παρόλα που έλαβαν και δεύτερο έγγραφο από την ΥΠΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (το οποίο δεν μας έχει κοινοποιηθεί ακόμη).
Οι διαδικασίες αυτές που μεθοδεύθηκαν από την εφορευτική επιτροπή έχουν ως αιτία ή ότι τα μέλη της εφορ. επιτροπής δεν είναι σχετικά με τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών και έκαναν υπέρβαση αρμοδιοτήτων ή ότι είναι κατευθυνόμενα υπό τις νουθεσίες κάποιων. 

Καταδικάζουμε τις πρακτικές χειραγώγησης του αποτελέσματος.

Ζητάμε την ακύρωση της διαδικασίας αυτής και την επανάληψη της με ίσους κανόνες. Μάλιστα για να φύγει η ανησυχία κάποιων για ύπαρξη νέων υποψήφιων αυτό μπορεί να γίνει με τους ίδιους υποψηφίους και κατάλογους ,έτσι όπως περιγράφεται στη υπουργική απόφαση που και οι ίδιοι επικαλούνται.

Οι ίσοι όροι συμμετοχής στην διεξαγωγή των εκλογών αποτελεί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. 

ΤΟ Δ.Σ.
Και οι εκπρόσωποι Ιατρών Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗ-ΚΩΣΤΑ» και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α.Α. 
Νικόλαος  Μαρκαντώνης            
Παναγιώτης Ζαβιτσανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ