Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


DEYA

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, που έχει οριστεί από τον Ο.Η.Ε. η 22η Μαρτίου, η ΔΕΥΑ Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:
«ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΉ ΔΙΕΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ», στην αίθουσα του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών στο θέμα διαχείρισης του νερού, όπως επίσης, η ανάδειξη της σημασίας του για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
I. Η κα.Τεκερλεκοπούλου Αθανασία – Δρ. Χημικός Μηχανικός -Επίκουρη Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Μηχανικής, «Διαχείριση και επεξεργασία νερού»
II. Η κα.Βασιλική Χατζηαγάπη – Γεωπόνος Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής Δήμου Αγρινίου-Υποψήφια MSc, Διαχείριση αποβλήτων, «Το ταξίδι του νερού μετά τη χρήση του».
Θα πραγματοποιηθούν επίσης, από μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρουσιάσεις προτάσεων για την «ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΉ ΔΙΕΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ», στο πλαίσιο εργασίας που υλοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου μέσω της συγκεκριμένης δράσης να συνειδητοποιήσουν την αξία του νερού για τη συνέχιση της ζωής στον πλανήτη και τη σημασία της ατομικής ευθύνης, του καθενός μας, για τη διασφάλισή του

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ