Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου με τον πρόεδρο της «Λαϊκής Ενότητας» κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη-VIDEO

            Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου
με τον πρόεδρο της «Λαϊκής Ενότητας» κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Mε τον Πρόεδρο της  «Λαϊκής Ενότητας» κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3/2016 ο...
Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο εντάσσεται  στο πλαίσιο της περιοδείας του κ. Λαφαζάνη στην Αιτωλοακαρνανία  και στη διάρκειά της ο κ Παπαναστασίου έθεσε στον συνομιλητή του το σύνολο των προβλημάτων του Δήμου, με έμφαση στην υποστελέχωση του Νοσοκομείου Αγρινίου, την ανεργία και την κοινωνική πολιτική, αλλά και τα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τις υποδομές στην ευρύτερη περιοχή.     
 ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ