Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα από την προσωρινή διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας "Μπλόκο Κεφαλόβρυσου".

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
«Μπλόκο Κεφαλόβρυσου»
Κεφαλόβρυσο, 21/03/2016
Κάλεσμα από την προσωρινή διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας "Μπλόκο Κεφαλόβρυσου".
Συνάδελφε αγρότη, ο κόμπος της αγανάκτησης έφτασε στο χτένι της....
οργής. Πρέπει να βάλουμε τέλος στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και του κ. Αποστόλου, που επιμένει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες β’ κατηγορίας. 
Την Τετάρτη 23 Μαρτίου καταλαμβάνουμε τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι, σε συντονισμό με τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και απαιτούμε να γίνουν οι πληρωμές όλων των οφειλόμενων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
Πρώτη φορά στα χρονικά που η Ενιαία Ενίσχυση του προηγούμενου έτους δεν έχει πληρωθεί, όπως επίσης τα αγροπεριβαλλοντικά και άλλες οφειλές, Τα σοβαρά προβλήματα των παραγωγών παραμένουν άλυτα! Πρέπει να καταλάβουν ότι οι οικονομικές αντοχές μας εξαντλήθηκαν. Και πως αν δεν γίνουν οι πληρωμές άμεσα, η παραγωγή που ήδη καταρρέει θα σβήσει. 
Πόσο ακόμα θα περιμένουμε από τους Κυβερνώντες να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της κοινωνίας; Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα «όπλα». Ο αγώνας συνεχίζεται!
  
Προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στον Κήπο των Ηρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ