Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Δ. Τουμαράς : Ξεχάσατε ότι κλείνετε τρεις κλινικές στο Μεσολόγγι [HDvideo]

Αποχώρησαν οι φορείς του Μεσολογγίου
Οι φορείς του Μεσολογγίου (Εργατικό Κέντρο, Εμπορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, μέλη της ΕΙΝΑ από το Μεσολόγγι και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο) αποχώρησαν μετά την τοποθέτηση του προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων στο.... Νοσοκομείο Μεσολογγίου Δημήτρης Τουμαρά, ο οποίος σχολιάζοντας ουσιαστικά την εισήγηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ ανέφερε ότι αποσιωπήθηκε το γεγονός ότι κλείνουν στο νοσοκομείο τρεις κλινικές (γυναικολογική, ορθοπεδική, παιδιατρική) και χαρακτήρισε το σχέδιο της ΥΠΕ επικαιροποίηση και νομιμοποίηση της άθλιας εικόνας των δομών Υγείας στο νομό.
«Όταν η πρότασή σας θα ξεκινά από αίτημα για αποσύνδεση της Αιτωλοακαρνανίας, που το έχουν υπογράψει όλοι οι φορείς στο νομό, τότε θα συμμέτεχουμε στη διαβούλευση, μέχρι τότε δεν συμμετέχουμε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για ειλημμένες αποφάσεις και ελάχιστο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους οι φορείς για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ