Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: Τριήμερο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στο Αγρίνιο

Η δημοτική παράταξη ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ καλεί τους συμπολίτες μας καθώς και όλους τους φορείς της πόλης στη συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών υγιεινής ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες που βρίσκονται εξαιτίας του πολέμου σήμερα στη χώρα μας.
Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας το Σάββατο 19, την Κυριακή 20 και τη Δευτέρα 21 Μαρτίου από...
τις 10.30 έως στις 13.30 το μεσημέρι σε ειδικό περίπτερο.
Παράλληλα στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το μείζον θέμα του προσφυγικού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο της πρώην τράπεζας Ελλάδος), το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα με τη συμμετοχή του μέλους του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Ακρίτα Καλούση, του μέλους του Δικτύου Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής (ΔΥΠΛΑ) Σάκη Παπαδόπουλου, καθώς και του σύριου πρόσφυγα Bakar Albakar.
Είναι υποχρέωση όλων μας να αντιτάξουμε απέναντι στην μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό της Ευρώπης φρούριο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας.
Ας μην επιτρέψουμε να μετατραπεί η χώρα μας σε αποθήκες και στρατόπεδα ψυχών και ανθρώπων.
Τα τρόφιμα, τα χρηστικά αντικείμενα και τα φάρμακα, τα οποία μετά από συνεννόηση με τους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων είναι απαραίτητα, είναι τα παρακάτω:
Λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, ντοματοπολτό, φρυγανιές, μπισκότα, κράκερ, τσάι (φακελάκια), γάλα μακράς διάρκειας, γάλα βρεφικό.
Χρηστικά προϊόντα:
Πάνες, μπιμπερό, πιπίλες μπιμπερό, μωρομάντηλα, σερβιέτες, σαπούνι(πλάκες), οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί Α4, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, κηρομπογι΄τς
Φάρμακα:
Αντιβηχικό σιρόπι (Παιδιών & Ενηλίκων), αντιπυρετικά (Παιδιών & Ενηλίκων), αντιβιοτικά (Παιδιών & Ενηλίκων), αντιαλλεργικά (Παιδιών & Ενηλίκων), βρογχοδιασταλτικά, αντιδιαρροϊκά (Παιδιών & Ενηλίκων), αντιφλεγμονώδη, σπασμολυτικά, κορτιζονούχες κρέμες ενηλίκων, κρέμες για βρεφικό έκζεμα, γαστροπροστασία, ταμπλέτες ουρολοίμωξης, αποσυμφορητικά, αντινευρικά σαμπουάν και λοσιόν ψώρας,


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ