Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Κατατέθηκε εκ νέου η πρόταση της αντιπολίτευσης για τη Μαρίνα Μεσολογγίου - Δείτε τι έλεγε πριν ο κ. Καραπάνος

Κατατέθηκε σήμερα εκ νέου στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Κότσαλο Αγαθάγγελο, η πρόταση της 10ης Μαρτίου την οποία υπέγραφαν...
δώδεκα δημοτικοί σύμβουλοι, ώστε να τεθεί «ως μοναδικό θέμα προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα  «Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Α.Ε. & Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».
Ευελπιστούμε αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να πράξει σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον ψηφισμένο Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου (30/5/2011), πράγμα το οποίο κατά παρέκκλιση δεν συνέβη την περασμένη εβδομάδα, αφού σε αυτόν ρητά αναφέρεται πως «οφείλει να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο το αργότερο μέχρι την έκτη ημέρα από την υποβολή της αίτησης».  
Τέλος και όσον αφορά τα λεγόμενα του κου Καραπάνου, σύμφωνα με τα οποία εμείς «οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι ανεύθυνα και άκριτα υιοθετήσαμε τους πιο συκοφαντικούς, ύποπτους και ανυπόστατους ισχυρισμούς ανθρώπων που καπηλεύονται τη σφραγίδα ενός Ομίλου και βυσσοδομούν εναντίον οποιασδήποτε αναπτυξιακής προσπάθειας στην πόλη», προς το παρόν θα απαντήσουμε με τα δικά του λόγια, με τις δικές του θέσεις, αυτές που διατύπωνε με τη μορφή ερωτημάτων και διαπιστώσεων ένα χρόνο πριν. Τότε βέβαια δεν είχε αυτό-διορίσει με μισθό τον εαυτό του πρόεδρο της Μαρίνας Α.Ε. Τα σχόλια δικά σας…
Μεσολόγγι 17/03/2016
Κατσούλης Παναγιώτης
Μουρκούσης Νικόλαος
Τέγας Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ