Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αστυνομικοί εναντίον του αρχηγείου της ΕΛΑΣ

Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, να θέσει σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομικούς επειδή αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες συναδέλφους τους που εμπλέκονται με διακίνηση ναρκωτικών, εξέδωσε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μέλη της Ενώσεώς μας και μη, αστυνομικοί εν ενεργεία και μη, πέραν και των λοιπών παραβρεθέντων πολιτών, μετέβησαν μεμονωμένα και με δική τους πρωτοβουλία για λόγους καθαρά ανθρώπινης και όχι «συντεχνιακής» συμπαράστασης προς τον ανωτέρω.
Η Ένωσή μας, η Διοίκηση και τα μέλη της, εμπιστεύονται απόλυτα και στηρίζουν τους Θεσμούς και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας, η οποία θα αποφανθεί αμερόληπτα και αντικειμενικά για τις τυχόν τελεσθείσες πράξεις και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ταυτόχρονα, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε, ότι πρέπει να τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις και να αποφεύγονται οι γενικεύσεις που αυθαίρετα μπορούν να οδηγήσουν στην επίρριψη συλλογικών ευθυνών κατά συναδέλφων, εξαιτίας της παρουσίας τους και μόνο για εκδήλωση ανθρώπινης συμπαράστασης, η οποία δεν έχει σχέση με την υπηρεσιακή δραστηριότητα».
Την ίδια ώρα οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί προσανατολίζονται σε υποβολή ένστασης κατά της απόφασης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ βρίσκονται σε επαφή με την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και ζητούν συνάντηση με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ