Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Το 81% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τον Παπανδρέου στο σκαμνί!

Άκρως αποκαλυπτική η σημερινή δημοσκόπηση της VPRC για το θέμα της προανακριτικής, αφού επεξηγεί και τα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. 
Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση, οι πολίτες βάζουν στο κάδρο μαζί με τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπανδρέου ενώ ακολουθούν τόσο ο Βενιζέλος όσο και ο Παπαδήμος. Εντύπωση όμως προκαλεί η έρευνα στους ψηφοφόρους των κομμάτων. Ενώ οι τάσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ θα πρέπει να προβληματίζουν το Μαξίμου και για την στάση των βουλευτών στην ψηφοφορία καθώς επιθυμούν με ........ ποσοστά ρεκόρ την παραπομπή Παπανδρέου, εντύπωση προκαλεί και η άποψη όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. 
Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ συντάσσονται στο πλευρό Κουρουμπλή, Μητρόπουλου, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη κλπ, αφού θέλουν με ποσοστό 81% την παραπομπή Παπανδρέου. Τα ευρήματα αυτά σίγουρα θα συζητηθούν, παράλληλα με την δημοσκοπική πτώση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αμφιβολίες που ανακύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ