Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Ιεράς Πολεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη με τον εκπρόσωπο της εβραϊκής κοινότητας Βαλκανίων ''Χαμπάντ'' Yisoel Finman


Συνάντηση εργασίας με τον εκπρόσωπο της εβραϊκής κοινότητας Βαλκανίων «Χαμπάντ», ραβίνοYisroel Finman, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ένταξη της περιοχής στους τουριστικούς προορισμούς της εβραϊκής κοινότητας, η διερεύνηση της προοπτικής επενδύσεων στο τουριστικό τομέα από Εβραίους επενδυτές και η πιστοποίηση τοπικών προϊόντων σύμφωνα με το μοντέλο της παραδοσιακής εβραϊκής διατροφής «Κόσερ».
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά την συνάντηση δήλωσε : «η περιοχή μας έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν την εβραϊκή κοινότητα ώστε να προχωρήσουν σε επενδύσεις, τόσο στο τουριστικό τομέα αλλά και σε προϊόντα που θα πιστοποιήσουν ως Κόσερ και θα επιλέγονται από τους Εβραίους καταναλωτές παγκοσμίως. Τις επόμενες μέρες ο κ. Finmanθα επισκεφτεί παραγωγικές μονάδες της περιοχής μας για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορούμε να προσφέρουμε και να παράγουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ