Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Προφυλακίστηκε ο αρχιφύλακας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς στο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον 49χρονο αρχιφύλακα από το Αγρίνιο
Μετά τις πολύωρες σημερινές απολογίες των έντεκα κατηγορουμένων-στην πλειονότητα των οποίων αποδίδονται περιφερειακοί ρόλοι στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης- στην Δ’ ειδική ανακρίτρια, αποφασίστηκε η προφυλάκιση έξι ατόμων μεταξύ των οποίων και ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου, ο ..... οποίος αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που του προσάπτονται.
Η διαδικασία των απολογιών αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή, οπότε θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο Αλβανοί φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς επίσης ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βόλου και ο αστυνομικός που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία ότι συνεργάζονταν και προστάτευαν τους εμπόρους ναρκωτικών.
Χθες, Τετάρτη, απολογήθηκαν 13 συλληφθέντες, εκ των οποίων οι οκτώ κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν 35 άτομα.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ