Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η κατάθεση Μπάνου στέλνει για κακουργήματα τον Παπακωνσταντίνου.

Εάν ισχύουν τα όσα λέει ο πρώην συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου στην RealNews, τότε ο πρώην τσάρος έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Ο κ. Μπάνος υποστηρίζει πως ενώ ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Καπελέρης τον ενημέρωσε πως τα δέκα ονόματα της λίστας που ήλεγξε δεν δικαιολογούσαν το ύψος των καταθέσεων τους, ο Παπακωνσταντίνου κράτησε κρυφή την λίστα για 8 ολόκληρους μήνες! Ο Μπάνος είναι πολύ συγκεκριμένος αφού παραθέτει και την ακριβή ημερομηνία της επίμαχης σύσκεψης: 24/1/2011.
Γράφει η εφημερίδα:
Με τίτλο: “Ετσι έθαψε τη λίστα ο Παπακωνσταντίνου” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλη την κατάθεση-φωτιά του πρώην συνεργάτη του, Αναστάσιου Μπάνου. Σύμφωνα με την κατάθεση, “ο πρώην υπουργός κράτησε στο συρτάρι του τη λίστα Λαγκάρντ επί οκτώ μήνες, παρότι ενημερώθηκε εν συσκέψει στις 24/1/2011 από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη ότι ο έλεγχος στα δέκα πρόσωπα που του είχε υποδείξει απεκάλυπτε πως τα δηλωθέντα εισοδήματά τους δεν δικαιολογούσαν το ύψος των καταθέσεών τους στην ελβετική τράπεζα ΗSBC”. Επίσης, η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της αναφέρεται στο “πώς και πότε έφτασε στην Ελλάδα το CD” καθώς και στον “αγγελιαφόρο της πρεσβείας και την πτήση-εξπρές από το Παρίσι στην Αθήνα”. Παράλληλα, η Realnews φέρνει στη δημοσιότητα ολόκληρη την “απολογία” του πρώην “τσάρου” της Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ