Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Το Δημοτικό Σχολείο στην Άνω Μακρυνού γιατί δεν λειτουργεί;

Μας Γράφει ο κ. Πολύζος:
«…Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα στο χωριό Άνω Μακρυνού στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, μια­ς και έχουμε ένα δημοτικό σχολείο το οποίο είναι ανοιχτό από το Υπουργείο Παιδείας, αλλά ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, ο κύριος.....
Χρήστος Κολοβός, μάλλον θέλει να το κλείσει. Γιατί είχε διοριστεί δάσκαλος και δεν τον έστειλε, ενώ από την άλλη έχουν σταλεί βιβλία στο σχολείο από το Μάιο.
 Το σχολείο έχει δυο παιδιά, τα αδέρφια μου, σε 5η και 6η τάξη, που φυσικά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα μαθήματα, ενώ αδυνατούμε να τα μεταφέρουμε σε άλλο σχολείο. Είμαι κάθε μέρα με άγχος… Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχουμε και δεν ξέρουμε πώς θα επιλυθεί. Ο Διευθυντής μάλλον στερεί από τα αδέρφια μου αυτή τη στιγμή το βασικό δικαίωμα στη μάθηση.
Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την υποστήριξη ανθρώπων, που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν, γιατί έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση μοιάζει σαν να μας εμπαίζει η Πολιτεία και Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αγρίνιο.

Εφόσον θέλετε και μπορείτε, ο καθένας από το μετερίζι του, ας βοηθήσει. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι, που έχουμε προβλήματα, αλλά και η επαρχία έχει τις ανάγκες της και δεν μπορεί να είναι τόσο αποκομμένη από τα πλεονεκτήματα των πόλεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ