Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον κ. Μάκη Κορδάτο, τον δρομέα που συμμετείχε στην κλασσική διαδρομή του Μαραθώνιου και τον συνεχάρη για την επιτυχία αλλά και την συνολική προσπάθειά του.  
Αμέσως μετά ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε:

«Η προσπάθεια του Μάκη δίνει νόημα και αξία στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Θυμίζει σε όλους την υποχρέωση να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να ανταγωνιζόμαστε μόνο τα όριά μας.
Ως Αγρινιώτης, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι υπερηφάνεια γι αυτόν τον άνδρα. Είναι τιμή να στέκομαι απέναντί του για να τον ευχαριστήσω που σήκωσε το Αγρίνιο τόσο ψηλά. Ως Δήμαρχος, έχω την ευθύνη να υπερασπιστώ τα δικαιώματά του και να είμαι σίγουρος ότι εξασφαλίζονται οι ίσες ευκαιρίες πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία    στους χώρους λειτουργίας τους.
Ο Μάκης Κορδάτος, δεν είναι απλά ο πρώτος δρομέας  με αγωνιστικό τεχνητό μέλος που συμμετείχε στην κλασσική διαδρομή του Μαραθώνιου αλλά,  ένα σύγχρονο σύμβολο. Ένας μαραθωνοδρόμος της ζωής που το χαμόγελό και η δύναμή του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους.
Μάκη, συνέχιζε να «φθάνεις όπου δεν μπορείς» κι εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου». 


     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ