Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Οι Πρώτες Νιφάδες στα Ιωάννινα - Μέτσοβο! Χιόνι στα Ορεινά του Νομού

Μέτσοβο
Ασθενής χιονόπτωση μικρής διάρκειας σημειώθηκε πριν απο λίγη ώρα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων ,ενώ αυτή την ώρα έχει σταματήσει .
Χιόνι πέφτει και στο Μέτσοβο έχοντας εκεί αρχίσει να το στρώνει, με το...
σκηνικό να είναι άκρως γιορτινό ,όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων κ.Στέργιου Κασσάρου.
Χιονοπτώσεις σημειώνονται και στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων,στα Μαστοροχώρια Κόνιτσας ,στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου ,στα Τζουμέρκα ,χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο .
Κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται και η κυκλοφορία στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αρτας ,ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών εχοντας κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία, μετά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν τις τελευταίες μέρες του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ