Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Έφυγε στα 60 του ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Δημήτρης (Τάκης) Κακλόπουλος

Ο συνταξιούχος τεχνολόγος εκπαιδευτικός Τάκης Κακλόπουλος έφυγε χθες Τετάρτη 28-12-2016 στα 60 του χρόνια, λίγο πριν τη δύση του παλιού χρόνου.
Σχετικά με την απώλεια του 60χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, γράφει σε μήνυμα του ο κ. Κώστας Κορδάτος, μέλος του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ:
“Ο εκλιπών άξιος φίλος, συμμαθητής και συνάδελφος υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια ως μάχιμος τεχνολόγος εκπαιδευτικός σε σχολεία του νομού της δημόσιας Τεχνικοεπαγγελματικής Εκπ/σης, όπου τα τελευταία χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί ενώ υπηρετούσε στο ΣΕΚ Αγρινίου ως υπεύθυνος μηχανολογικού Τομέα.
Η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του έκοψε νωρίς το νήμα της ζωής και σκόρπισε θλίψη στους οικείους του, στους συναδέλφους και σε όλους εμάς, που τον γνωρίζαμε περισσότερο.
“Στους οικείους και σε όλους τους συγγενείς και φίλους του εύχομαι τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Το 2017 ας είναι χρόνος με λιγότερες απώλειες και περισσότερες προσδοκίες
Υ.Γ: Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Πέμπτη 29-12-2016 στις 12μμ από τον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Αγρινίου”.
Κώστας Κορδάτος
Μέλος Δ.Σ. Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας

Εκπρόσωπος της Α.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ