Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

«Πέμπτη Φάλαγγα σε οργανωμένη δράση» κατά του Δημόσιου Νοσοκομείου Αγρινίου Καταγγέλλει ο Διοικητής Δ..Μιχάλης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ –
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γ Ε Ν Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Ι Τ/Ν Ι Α Σ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο Υ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Δ/νση: 3o χ.λ.μ. Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου
Τηλ.: 2641361551-561 - Fax: 2641361103 

Το τελευταίο διάστημα κάποια οργανωμένα συμφέροντα που δεν βλέπουν με καλό μάτι το νοικοκύρεμα που επιχειρείται στο νοσοκομείο Αγρινίου και την σταδιακή αποκατάσταση της ομαλότητας και της επαναφοράς του...
σε αξιοπρεπή λειτουργική κατάσταση, στρατεύουν τον ψίθυρο, την παραφιλολογία, ακόμη και τη λάσπη. 
Έτσι: 
Αν και το Καρδιολογικό Τμήμα βρίσκεται από μηνός και πλέον σε καθημερινή λειτουργία, με άμεσες προοπτικές μετεξέλιξής του σε μία υπερσύγχρονη κλινική, διαδίδεται ότι υπολειτουργεί. 
Αν και ο αξονικός τομογράφος λειτουργεί κανονικά και ο μαγνητικός τομογράφος άρχισε τη συστηματική του λειτουργία (15 μέρες το μήνα εν αναμονή εκπαίδευσης και άλλων υγειονομικών για την μηνιαία λειτουργία του), διαδίδεται ότι δεν λειτουργεί. 
Αν και έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του Παθολογικού εξωτερικού Ιατρείου από μηνών, διαδίδεται πως αυτό δεν υφίσταται. 
Αν και άρχισε κανονικά τη λειτουργία του το Οφθαλμολογικό Τμήμα με συστηματικά χειρουργεία και ενίσχυσή του σε γιατρούς, διαδίδεται ακόμη και το ότι ο γιατρός φεύγει. 

Και το έργο της «έγκυρης ενημέρωσης» έχει αναλάβει εργολαβία και πολλά άλλα ευαίσθητα πεδία της δραστηριότητας του νοσοκομείου. 

Όμως, η αποκορύφωση της αήθους επίθεσης στο δημόσιο σύστημα που παρά τις Κασσάνδρες στέκεται όρθιο με την αυταπάρνηση των περισσοτέρων από τους λειτουργούς του, έρχεται με την αναπτυχθείσα τις τελευταίες μέρες ολομέτωπη πιά επίθεση στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου. 

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που κρατήθηκε όρθια με θυσίες και που πιά βγαίνει μπροστά σύντομα με αξιοπρέπεια, μετά και την τοποθέτηση και άλλων γιατρών, λειτουργεί με πλήρη συναίσθηση της αποστολής της και εξυπηρετεί σήμερα, όλους τους ασθενείς που λαμβάνουν τις υπηρεσίες της, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές, μεθόδους, εξοπλισμό, μηχανήματα αλλά και αναλώσιμα. 

Παράλληλα οι ασθενείς αυτοί έχουν την υποστήριξη όλων των ειδικοτήτων που μπορεί να προκύψει να χρειαστούν μέσα στο οργανωμένο δημόσιο σύστημα, όπου λειτουργεί η μονάδα αυτή. 

Δυστυχώς όμως, κατευθυνόμενα συμφέροντα ανέπτυξαν μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία εκφοβισμού των ασθενών αυτών, ακόμη και με επισκέψεις στα σπίτια τους –σύμφωνα με καταγγελίες- για να τους πείσουν ότι «κινδυνεύουν» συνεχίζοντας την αιμοκάθαρσή τους στο νοσοκομείο Αγρινίου και τους προτείνουν την «σωτηρία» σε δομές ιδιωτικών συμφερόντων. 

Ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει από που θα λάβει τις υπηρεσίες που χρειάζεται, μέσα από την σωστή ενημέρωση. 

Η παραπληροφόρηση όμως και η άγρα «πελατών» με ασύστολα ψεύδη που στοχεύουν στο φόβο του ασθενούς, είναι απαράδεχτα ηθικά, αλλά και απερίφραστα καταδικαστέα. 

Καταγγέλλουμε αυτή τη συκοφάντηση του νοσοκομείου μας και διαβεβαιώνουμε τους ασθενείς μας ότι είμαστε εδώ με έμπειρους και αφοσιωμένους γιατρούς και υγειονομικούς, χρησιμοποιώντας ότι πιο σύγχρονο υλικό και αναλώσιμο υπάρχει. 

Είμαστε εδώ για να στεκόμαστε ανιδιοτελώς δίπλα τους ενώ τα περί «καλύτερης αντιμετώπισης» σε μονάδες εκτός υγειονομικών σχηματισμών είναι απλά και μόνο προπετάσματα καπνού στην επίθεση αήθους «φιλίας» που έχει εξαπολυθεί εναντίον του δημόσιου συστήματος υγείας, χρησιμοποιώντας ως «όπλα» τον πόνο και την αγωνία των ανυποψίαστων πολιτών / ασθενών. 

Ο Διοικητής 

Δημήτριος Γ. Μιχάλης

1 σχόλιο :

  1. Πάνε κάμποσα χρόνια που τα ΧΑΛΙΑ της υγείας στη χώρα μας, χάλια για τα οποία ευθύνονται .......ΟΛΟΙ οι μέχρι σήμερα υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι που η ΚΑΤΑΡΑ το έφερε και βρέθηκαν στο τιμόνι της υγείας.
    Κάθε χρόνο λοιπόν, μια από τα ίδια, και για να ακριβολογήσω, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    Πόσοι από εμάς δε βρεθήκαμε σε κάποιο Δημόσιο Νοσοκομείο που εφημέρευε; Πόσοι δεν ταλαιπωρηθήκαμε στην αναμονή;
    Να πηγαίνεις, να σε πηγαίνουν σαν «έκτακτο» περιστατικό, και να είσαι σε φορείο, η σε καροτσάκι για ΩΡΕΣ περιμένοντας τους γιατρούς να σε δουν….!!!!
    Οι εφημερίες στα Ελληνικά Νοσοκομεία είναι το λιγότερο, ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, και αυτό δεν το λέω εγώ ,το λένε ΟΛΟΙ, αλλά αυτήν την πραγματικότητα ΚΑΝΕΙΣ πολιτικάντης δεν την παραδέχεται, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. Για ΟΛΟΥΣ τους πολιτικάντηδες, η υγεία «πάει καλά», έχουν προσφέρει έργο σε αυτήν και ΘΑ προσφέρουν και άλλο, φτάνει ΕΜΕΙΣ, τα ΘΥΜΑΤΑ, να τους ψηφίζουμε, να τους στέλνουμε στην εξουσία σαν ΚΟΡΟΙΔΑ που είμαστε. Αυτοί, αφού εκλεγούν και διοριστούν (φυτευτούν), θα κάνουν τα δικά τους όπως κάνουν τόσα χρόνια, με τα γνωστά ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελέσματα για εμάς.
    Η κατάντια του συστήματος δημόσιας υγείας, δεν πάει άλλο.
    Επιμελητής κλινικής γιατρός που είχε ενεργή εφημερία βρισκόταν σπίτι του!! Προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος τον πήρε τηλέφωνο για να έρθει στο νοσοκομείο, ωστόσο η απάντηση εκείνου, ήταν να δώσουν στον ασθενή μια θεραπευτική αγωγή και θα ξαναπεράσει κάποια στιγμή. Ωστόσο, ο ασθενής και καταγγέλλων που πονούσε απαίτησε να έρθει ο γιατρός στο νοσοκομείο και να τον εξετάσει από τη στιγμή που εφημέρευε γιατί ένιωθε παρατημένος και ανημέρωτοι οι συνοδοί αυτού για την πορεία της θεραπείας του.
    Με χαλάει που οι γιατροί στα Δημόσια Νοσοκομεία έχουν συμπεριφορά απόλυτου Μονάρχη.
    Ωστόσο η ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ των Νοσοκομείων τι κάνουν για όλα αυτά; Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ. Όλο παχιά λόγια , συνεντεύξεις και όλο θα και θα και θα , χρόνια τώρα στο ίδιο έργο θεατές.
    Πρέπει να τους περιμένεις όλους όρθιος σε παγερές αίθουσες αναμονής, και διαδρόμους συχνά επί ώρες για να ακούσεις μονολεκτικές απαντήσεις συχνά προσβλητικές και απαξιωτικές.
    Γιατροί είναι αυτοί; Αυτοί έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη;
    Πρέπει να έχουν άλλη συμπεριφορά απέναντι στον κοσμάκη που υποφέρει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που οδεύει η χώρα …..με εντολές …..έξωθεν.
    Αλλά, οι περισσότεροι τουλάχιστον, Δουλεύουν με Αυταπάρνηση από τους ειδικευόμενους Γιατρούς, και Νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι εκεί που τους επιτρέπουν οι συνθήκες των Δημόσιων Νοσοκομείων, υπερβαίνοντας πολλές φορές τις δυνάμεις τους , ΌΠΟΥ εκτελούν δε οι Νοσηλευτές & αλλότρια καθήκοντα με εντολές των Διευθυντών κλινικών που εφημερεύουν από το τηλέφωνο ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ή από τις Χασαποταβέρνες της Πόλης.
    Έχω δει με τα μάτια μου και σοβαρά κρούσματα αδιαφορίας από, Μεγαλογιατρούς έχω δει όμως και καλούς ανθρώπους Νοσηλευτές και Ιατρούς που έκαναν ότι μπορούσαν τόσο στο Ιατρικό κομμάτι όσο και στο ανθρώπινο επίπεδο της αρρώστιας με Ανθρωπιά, Κουράγιο, Συμπόνια και την γλυκιά κουβέντα, την ψυχοθεραπεία στην σύγχρονη Ιατρική επιστήμη όπως ονομάζουμε προς τον πάσχοντα.
    Λυπάμαι που οι Διοικούντες σε όλους τους βαθμούς της ιεραρχίας κωφεύουν και καλύπτουν ότι αυτοί κρίνουν για να επιβιώσουν στην διορισμένη θεσούλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ