Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Πορεία φοιτήτων στο κέντρο του Αγρινίου

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν αυτήν την ώρα οι φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου ΔΠΦΠ και ΔΕΑΠΤ, που από την... Δευτέρα έχουν καταλάβει επ’ αόριστον τα κτίρια των Τμημάτων τους, ενώ επι δυο ημέρες, είχαν καταλάβει και το Δημαρχείο του Αγρινίου, διαμαρτυρόμενοι για την μη υλοποίηση των δεσμεύσεων του Υπουργείου Παιδείας σε μια σειρά από αιτήματα που έχουν καταθέσει προ πολλού.
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ