Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 
ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 50
10680 ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ. (210)3665311-12
FAX: (210)3665115 
Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2016
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την διαδικασία συγκρότησης σε σώμα της Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ο Τομέας Οργανωτικής Πολιτικής (Τ.Ο.Π) του ΠΑΣΟΚ στις 23/11/2016 απέστειλε γραπτή οδηγία να μην προχωρήσει καμία διαδικασία ανασυγκρότησης της Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας και ότι για όποια σχετική ενέργεια θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τον Τ.Ο.Π.
Παρά ταύτα στις 16/12/2016 κοινοποιήθηκε στον Τ.Ο.Π. επιστολή σύμφωνα με την οποία οριζόταν η πρώτη συνεδρίαση για συγκρότηση της ΝΕ την Δευτέρα 19/12/2016.
Ο Τ.Ο.Π., άμεσα ενημέρωσε και πάλι εγγράφως ότι η σχετική οδηγία μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει και επομένως η προγραμματισμένη σύγκληση του οργάνου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Επομένως, η πρώτη ειδική συνεδρίαση για συγκρότηση της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19/12, με παρουσία μόνο κάποιων εκ των μελών της Ν.Ε., θεωρείται ως μη γενόμενη. Θα επαναληφθεί παρουσία κλιμάκια του Τ.Ο.Π., του βουλευτή και των μελών της ΚΠΕ του Νομού.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει μόνο με πνεύμα ενότητας, σύνθεση απόψεων, χωρίς αποκλεισμούς και διαγραφές μπορεί να επιτευχθεί.
Στην προσπάθεια γα την ανάκαμψη της παράταξης δεν περισσεύει κανείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ