Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

O Γιώργος Κασσαβέτης ο νέος Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2016 συνήλθε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας με σκοπό την συγκρότηση σε σώμα και την εκλογή Γραμματέα.
Κατόπιν ψηφοφορίας, Γραμματέας εκλέχθηκε ο Γεώργιος Κασσαβέτης. Αναπληρωτής Γραμματέας εκλέχθηκε ο Νίκος Αθανασιάδης. Υπεύθυνος Οργανωτικού και... Επικοινωνίας εκλέχθηκε ο Γεράσιμος Σαμαράς.
Ο Γιώργος Κασσαβέτης είναι επί σειρά ετών ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου τα έτη 2013-2014 και είναι εκλεγμένος από το 2009 έως και σήμερα στη Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Γραμματέας

Γιώργος Κασσαβέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ