Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Συγκέντρωση, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου καλεί σε συγκέντρωση, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Δημάδη. Η ανακοίνωση:
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΑΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ-ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
 Οι διαδηλώσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλού δεν είναι μια ακόμα «ρουτίνα». Αλλά ένας κρίκος στην αλυσίδα των κινητοποιήσεων του εργατικού λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος. Για δουλειά ενάντια στην κόλαση της ανεργίας και της ελαστικής εργασίας. Για παιδεία, ενάντια στην κατάρτιση της αγοράς και τους ταξικούς φραγμούς στην μόρφωση. Για ελευθερία ενάντια στην κλιμάκωση της αντιδραστικής επίθεσης σε όλη την Ευρώπη, την ποινικοποίηση των αγώνων, την καταστολή, την μόνιμη επιτήρηση που ξεκινάει από την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς και τις διακρίσεις ενάντια στην νεολαία.             Οι κινητοποιήσεις στις 06.12 πρέπει να αποτελέσουν ένα σοβαρό βήμα στην κλιμάκωση της πάλης για την ανατροπή της επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, με δύναμη κρούσης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.                                                                                  Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι την πάλη για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 19:00 Πλατεία Δημάδη
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ