Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ

«Ιδού πως η αντιπολίτευση στο Δήμο Αγρινίου μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των δημοτικών υποθέσεων»
Η Δημοτική Παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», πραγματοποίησε το Σάββατο 20/02/2016 στον πολυχώρο “EMILEON”, εκδήλωση...που αφορούσε στο παρόν και στο μέλλον του αθλητισμού στην περιοχή μας, με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) κ. Ιούλιο Συναδινό
Οι εκπρόσωποι των αθλητικών φορέων του τόπου μας, που παραστάθηκαν εξέφρασαν άμεσα τις ερωτήσεις τους, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και διατύπωσαν τα αιτήματά τους στον Γ.Γ.Α, και έτσι δημιουργήθηκε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης, ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον κ. Συναδινό για την πολύπαθη διαδρομή του έργου του κλειστού γυμναστηρίου της αερογέφυρας και ζήτησε από τον ΓΓΑ να πράξει τα απαραίτητα, ώστε το κλειστό γυμναστήριο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Γ.Γ κ. Ιούλιος Συναδινός δεσμεύτηκε και από τότε τα έργα στο κλειστό γυμναστήριο της αερογέφυρας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Στις 17/12/2016 ο κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης με τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Λεωνίδα Διονυσόπουλο και κ. Σταύρο Καμμένο, επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών και εκεί ο ανάδοχος του έργου αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στην εξέλιξη των εργασιών, επιβεβαίωσε ότι ο Γ.Γ.Α ήταν απόλυτα συνεπής στα όσα είχε δεσμευτεί και ότι το έργο ολοκληρώνεται σύντομα και θα παραδοθεί μέχρι τέλους Ιανουαρίου 2017.

Έτσι ένα έργο που καρκινοβατούσε και βρίσκονταν σε εκκρεμότητα επί σειρά ετών, παραδίδεται επιτέλους στους πολίτες του Δήμου Αγρινίου.

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης

ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ