Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Έγκλημα πάθους; Σκότωσαν τον Άμοιρίδη στο σπίτι, τον μετέφεραν στο αυτοκίνητο και τον έκαψαν! "Χειροπέδες" στη σύζυγό του

Ο Έλληνας Πρέσβης Κ. Αμοιρίδης φαίνεται να δολοφονήθηκε εντός της οικείας του με τις αρχές να "βλέπουν" έγκλημα πάθους. 
Αξιωματούχοι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα...
εντόπισαν, σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, κηλίδες αίματος σε καναπέ στο σπίτι που ο διπλωμάτης βρέθηκε με τη γυναίκα του, στην περιοχή Ιγκουάτσου. Ο Αμοιρίδης δολοφονήθηκε στο σπίτι πριν μεταφερθεί με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει την 21η του μήνα, αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. 


Ο Έλληνας Πρέσβης Κ. Αμοιρίδης φαίνεται να δολοφονήθηκε εντός της οικείας του με τις αρχές να "βλέπουν" έγκλημα πάθους

Ο 59χρονος πρέσβης εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου έμενε στο Ριο ντε Τζανέιρο, όπου βρισκόταν για διακοπές, το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου, όταν ειδοποίησε τη σύζυγό του πως θα βγει αλλά δεν της είπε που επρόκειτο να πάει. 

Ήταν η σύζυγός εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές, 48 ώρες μετά, το απόγευμα της Τετάρτης (28.12.2016) 

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 59χρονος πρέσβης συνήθιζε να φεύγει χωρίς να λέει που πηγαίνει και πολλές φορές έλεγε πως βρισκόταν σε αποστολές της πρεσβείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ