Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Καλή χρονιά σε όλους απο την Ανυπότακτη Πολιτεία Πατρών


Πάτρα 31/12/2016 - Ευχές
Καλή χρονιά σε όλους! Με δύναμη και αντοχή για ελπιδοφόρους και νικηφόρους αγώνες.
 Δεν είναι δυνατόν, να δείξουμε άλλη απάθεια, άλλη ανοχή, άλλους συμβιβασμούς, άλλα προσκυνήματα.
Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους, μέλη και οπαδούς, της Ανυπότακτης Πολιτείας, στην νεολαία της πόλης μας, στους εργαζόμενους και τους ανέργους συμπολίτες μας, σε όλους όσους ζουν στα όρια της φτώχιας ή κάτω από αυτά, σε όλους όσους αναζητούν επιβίωση στις κοινωνικές δομές του Δήμου, στην αλληλεγγύη...
των συνανθρώπων τους.
Η υπεράσπιση τους, προϋποθέτει σοβαρές προοδευτικές πολιτικές ανατροπές, ριζική αλλαγή του σημερινού πολιτικού τέλματος. Πρωτίστως προϋποθέτει συνείδηση των ευθυνών μας, άλλη συγκρότηση του κινήματος, καθαρούς στόχους, άλλη πολιτική ηγεσία, που να σέβεται το λαό και τα κινήματα του, να τον εμπιστεύεται, να έχει στόχους για την ανεξαρτησία της χώρας, για την απελευθέρωση του λαού της. Τα τελευταία, σχεδόν δέκα χρόνια, με απόλυτη συνείδηση, επιλέχτηκαν μονόδρομοι, που μόνο τα μακροπρόθεσμα σχέδια της ολιγαρχίας ευνοούσαν. Με οποιοδήποτε τίμημα! Με τίμημα την οικονομική καταστροφή όλων ανεξαίρετα των λαϊκών στρωμάτων και την ολοκληρωτική υποθήκευση της χώρας.
Στην σημερινή κατάσταση, δεν είμαστε και δεν μπορεί να παραμείνουμε ουδέτεροι. Και για την χώρα μας και για την πόλη μας. Υπάρχουν θέματα προτεραιότητας για την πόλη και την περιοχή μας, για τα οποία γνωρίζουμε τον εμπαιγμό από τους Κυβερνητικούς αξιωματούχους. Γνωρίζουμε την ανοχή, ή την συμπαιγνία; τοπικών κυβερνητικών στελεχών. Παράδειγμα, το θέμα της διέλευσης του τραίνου, που μέσα σε ποταμούς σπαταλών στην κατασκευή της Γραμμής από Αθήνα μέχρι Αίγιο, τώρα τους έπιασαν οι τσιγκουνιές για λίγα επί πλέον εκατομμύρια για την υπογειοποίηση ή την παράκαμψη της πόλης. Και το λένε ανερυθρίαστα, με δηλώσεις της μορφής, «δεν έχουμε εκατομμύρια για πέταμα». Άλλο παράδειγμα, η Νότια χάραξη Αυτοκινητοδρόμου και Σιδηροδρόμου της Πατρών –Πύργου, γιατί έχουν συνομολογήσει οι  Υπουργοί και η Κυβέρνηση να εξυπηρετήσουν την «Ολύμπια Οδό», να εισπράττει διόδια στο ύψος των Καμινίων. Ακόμα και το θέμα της απόδοσης του Θαλασσίου Μετώπου, καρκινοβατεί και υπονομεύεται.
Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα, μας περιμένουν αγώνες. Θα είμαστε εκεί με όλες μας τις δυνάμεις!
Για την Ανυπότακτη Πολιτεία

Χρήστος Πατούχας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ