Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Άρχισαν τα όργανα - Λ. Aυγενάκης: Θα απολύσουμε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους για να εξοικονομήσουμε 1,5 δισ.

Χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να εξοικονομηθεί 1,5 δις ευρώ, προανήγγειλε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος της.... αξιωματικής αντιπόλιτευσης, Λευτέρης Αυγενάκης.
Οι «προγραμματικές» δηλώσεις του στελέχους της ΝΔ και στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, έγιναν, σύμφωνα με το «Candianews», κατά τη διάρκεια συνάντησης κομματικών στελεχών στα Ανώγεια της Κρήτης.
Η συνάντηση ήταν με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ και η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη, όταν στέλεχος του κόμματός του τον ρώτησε, ενώπιον μάλιστα δεκάδων άλλων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πώς θα αντιμετωπίσουν το χρέος της χώρας και πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα τους.

«Θα γίνουν μερικές χιλιάδες απολύσεις από μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα” κι έτσι θα εξασφαλιστεί 1,5 δισ. ευρώ», απάντησε ο Λ. Αυγενάκης.

Η αναφορά του προκάλεσε αντιδράσεις

Η αναφορά του βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν, καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, φούντωσε και υπήρξαν πολλοί μάρτυρες – κομματικά στελέχη και μη – που άκουσαν με τα ίδια τους, τα αυτιά, το σχέδιο της ΝΔ για την συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.
Πηγή: www.tribune.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ