Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

΄''Ο Παραδοσιακός Χορός Στην Εκπαίδευση'' Της Ηπειρώτισσας Εκπαιδευτικού Ελευθερίας Γκαρτζονίκα-Κώτσικα


"Ο παραδοσιακός χορός στην εκπαίδευση'', πρόκειται για μία σημαντική μελέτη που αφορά στον παραδοσιακό χορό ως αντικείμενο της εκπαίδευσης.
Το βιβλίο εξετάζει κριτικά, μέσα από τα... θεσμικά κείμενα (εκπαιδευτικοί νόμοι, προγράμματα σπουδών και σχολικά εγχειρίδια), την παρουσία του χορού στο εκπαιδευτικό σύστημα και αναδεικνύει τις συσχετίσεις του με το εκάστοτε εκπαιδευτικό και ιδεολογικο-κοινωνικό πλαίσιο και τη συμβολική κατασκευή της ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ