Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Κατάληψη στο Δημαρχείο Αγρινίου από φοιτητές

Υπό κατάληψη τελεί το Δημαρχείο Αγρινίου (κεντρική είσοδος) από φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων (ΔΠΦΠ) και του... Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων (ΔΕΑΠΤ), σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν την Δευτέρα, με την κατάληψη των σχολών στο Αγρίνιο.
Οι φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο από νωρίς το πρωί διαμαρτυρόμενοι για προβλήματα των τμημάτων τους.
Μεταξύ άλλων διεκδικούν την μετονομασία του τμήματος (ΔΠΦΠ) σε τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, με τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα.υλικοτεχνικές υποδομές.και την άμεση υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων του υπουργείου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,καθώς και την άμεση ένταξη του τμήματος (ΔΕΑΠΤ) στο κλάδο ΠΕ09 οικονομολόγων.
Από την Δευτέρα τελούν υπό κατάληψη και τα αντίστοιχα τμήματα των Σχολών στου χώρους του Πανεπιστημίου.
Με πληροφορίες από το http://www.aerasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ