Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Επίσκεψη Γ. Παπαναστασίου στο έργο για την υδροδότηση του Αγ. Κωνσταντίνου (video-foto)

Γ. Παπαναστασίου: Δεν μπορεί το Αγρίνιο, με τόσα νερά, να έχει πρόβλημα ύδρευσης. Με όραμα και σχέδιο υλοποιούμε έργα που θα δώσουν οριστική λύση σε χρόνια προβλήματα.
Επίσκεψη του Δημάρχου στο έργο για την υδροδότηση του Αγ. Κωνσταντίνου.
 Επιτόπιο έλεγχο στην πρόοδο των έργων για την......
οριστική επίλυση των προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην υδροδότηση του Αγ. Κωνσταντίνου και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΑ κ. Γιώργος Παπαναστασίου.
Η πρώτη φάση της συνολικής παρέμβασης βρίσκεται σε εξέλιξη στο ύψος του Πολυκλαδικού Λυκείου, όπου, εξειδικευμένο συνεργείο με το οποίο συνεργάζεται η ΔΕΥΑΑ, κατασκευάζει χωρίς να απαιτείται η διακοπή της λειτουργίας του κεντρικού αγωγού προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία των κατοίκων, αγωγό διπλάσιου διαμετρήματος  ο οποίος θα τροφοδοτεί απευθείας και συνεχώς τη δεξαμενή με αποτέλεσμα να βελτιωθεί το φαινόμενο έλλειψης νερού κατά τις ημέρες με υψηλή κατανάλωση.
 Η δεύτερη φάση του έργου προβλέπει την αλλαγή του παλαιού αγωγού με καινούριο και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό των παρεμβάσεων του Δήμου Αγρινίου με στόχο την εξασφάλιση της επαρκούς ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή.  

«Το έργο αυτό, που εντάσσεται στο σύνολο των μελετών, των εξελισσόμενων αλλά και των προγραμματιζόμενων έργων της ΔΕΥΑΑ, είναι σημαντικό καθώς θα βελτιώσει την αντιμετώπιση φαινομένων έλλειψης νερού, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Τόσο με αυτό το έργο,  όσο και με μία σειρά μελετών και έργων που σχεδιάσαμε, υλοποιούμε και θα υλοποιήσουμε, όπως  η δημιουργία νέου αγωγού από το Καστράκι στο Αγρίνιο, επιχειρούμε να δώσουμε λύση σε χρόνια προβλήματα που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες του Δήμου μας, μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρξε καμιά σχετική πρόβλεψη. Δεν μπορεί το Αγρίνιο, με τόσα νερά, να συνεχίσει να έχει πρόβλημα ύδρευσης», τόνισε με νόημα ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου.
1caa4fc3-663d-4bab-bbc3-5277bdb5668b
7b9fa8a8-ec14-4903-a611-84b1cafb2736
3682f14a-191f-40ec-b726-9bb24b468c09

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ