Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ήττα από σπόντα για το Ναυπακτιακό Αστέρα

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο Τηλυκράτης Λευκάδας κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο με σκορ 1 - 0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 44ο λεπτό και ήρθε από σπόντα της μπάλας, που την απομάκρυνε ο Ανδρεόπουλος και...
κόντραρε στον Καλαβρουζιώτη καταλήγοντας στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο 12΄ ο Καμμένος δεν κατάφερε από καλή θέση να νικήσει το Σκιαδά και στο 23΄ ο Ιασωνίδης έχασε από κοντά διπλή ευκαιρία. Ο Πιστιόλης στο 36΄ από καλή θέση σούταρε άουτ και στο 44΄ ήρθε το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση. Ο Δημουλιάς εκτέλεσε το φάουλ, ο Ανδρεόπουλος έδιωξε με τις γροθιές και η μπάλα βρήκε στον Καλαβρουζιώτη καταλήγοντας στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης κατάφερε να κρατήσει καλά στην άμυνα, δεν απειλήθηκε και δεν απείλησε με αποτέλεσμα το 0 - 1 να παραμείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Πουλημά καθώς και των βοηθών του Σκορδίλη και Βλάση. 
Πλέον στην κορυφή του 8ου Ομίλου βρίσκονται ο Τηλυκράτης με την Αμβρακία Κωστακιών και την Κυριακή ο Ναυπακτιακός θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Άρτας εκτός έδρας.

Το φιλμ του αγώνα.

12΄ Πάσα του Ψυχογιού ο Καμμένος σε κενή εστία δε βρήκε καλά τη μπάλα που έφυγε άουτ. 
23΄ Σουτ του Ιασωνίδη από κοντά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Καζανάς και η μπάλα έφτασε ξανά στον Ιασωνίδη που σούταρε και απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
24΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σκιαδάς. 
30΄ Σουτ του Δημουλιά έφυγε άουτ. 
33΄ Σουτ του Ορφανού έφυγε άουτ.
36΄ Κεφαλιά πάσα του Θεοχάρη στον Πιστιόλη που από καλή θέση σούταρε άουτ.
38΄ Φάουλ του Μιχαλόπουλου απέκρουσε εύκολα ο Σκιαδάς.
40΄ Σουτ του Μακρυγιάννη έφυγε άουτ.
44΄ Γκολ. Ο Δημουλιάς εκτέλεσε φάουλ ο Ανδρεόπουλος έδιωξε με γροθιές και η μπάλα βρήκε στον Καλαβρουζιώτη και κατέληξε στα δίχτυα.
63΄ Σουτ του Δημουλιά έφυγε άουτ. 

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (65΄ Αδραχτάς), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (77΄ Θανασιός), Καμμένος (54΄ Καραγιάννης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σ., Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Ορφανός (72΄ Καταγής Γ.), Περιστέρης (82΄ Γεωργάκης Γ.), Κτενάς, Μακρυγιάννης, Σιδέρης (59΄ Γεωργάκης Ι.), Δημουλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ