Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Δημοσιονομικός Κόφτης έχει ήδη νομοθετηθεί


Του Αλέξη Μητρόπουλου
Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αντιδράσεις έκανε στην εκπομπή Ακραίως, στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο «Δημοσιονομικός Κόφτης», για τον οποίο γίνεται μεγάλη συζήτηση, έχει ήδη νομοθετηθεί.
Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε συγκεκριμένα:
“Τον τελευταίο καιρό μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί αναφορικά με τον «Αυτόματο Δημοσιονομικό Κόφτη» που απαιτούν οψιγενώς δήθεν οι δανειστές. Η κυβέρνηση, σε διάφορους τόνους, καμώνεται ότι αιφνιδιάζεται και προσποιείται την κάθετη αντίθεσή της στο ενδεχόμενο θέσπισής του!
Η αντιπολίτευση του μνημονιακού τόξου εγκαλεί έντονα την κυβέρνηση και της απαγορεύει να ανοίξει κάθε συζήτηση επ’ αυτού!
Η Αριστερά, από τον δημόσιο λόγο της, φαίνεται ότι αγνοεί ότι ο «Δημοσιονομικός Κόφτης» έχει ήδη νομοθετηθεί και προβλέπεται μάλιστα η ενεργοποίησή του τον τρέχοντα Μάιο. Όμως ο «Δημοσιονομικός Κόφτης» ή «Διορθωτικός Μηχανισμός» έχει ήδη ψηφιστεί με τον ν. 4270/2014 (τ.Α ΦΕΚ 143/28-6-2014), στο κεφάλαιο Γ του οποίου (άρθρα 33-41) προβλέπεται με κάθε λεπτομέρεια η λειτουργία του και οι τρόποι ενεργοποίησής του!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ