Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ (15-6-2016)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γιώργος Σφυρής
Τηλ.: 6979552389 , Email: gsfiris60@hotmail.com
ιτωλικό 11/5/2016
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Στο πολιτιστικό κέντρο "Ευανθία Καρβέλη’’, την Κυριακή, 15 Μάη 2016, και ώρα 8 μ.μ. σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αιτωλικού, θα απονείμει αναμνηστικά στους... καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Λυκείου μας, για τη προσφορά τους.
Φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λειτουργήσαμε Κοινωνικό Φροντιστήριο, σε συνεργασία με το Διευθυντή του σχολείου μας το κ. Φραγκαναστάση Τάσο και την κ. Κατσάνου Άννα, που έχει αναλάβει αποκλειστικά, πέραν του συλλόγου μας, την υλοποίηση του σκοπού αυτού. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα παιδιά που προσέρχονται σ’ αυτό κάθε χρόνο αυξάνονται, δείγμα της οικονομικής αδυναμίας περισσότερων οικογενειών, αλλά και εμπιστοσύνης στους καθηγητές – φροντιστές μας.

Οι καθηγητές που βοηθούν εθελοντικά, αφιλοκερδώς με φροντιστηριακά μαθήματα, μαθητές – τριές μας και κατά συνέπεια τις οικογένειές τους, με αλφαβητική σειρά είναι: 

Βεργίνη Μαίρη (Γαλλικά), Γκοργκόλη Μιχαλίτσα (φιλόλογος), Ευαγγελινός Νίκος (φυσικός), Ζηνεμπής Γιώργος (φυσικός), Καραδήμα Αναστασία (φιλόλογος) από Μεσολόγγι, Λάμαρης Αντώνης (μαθηματικός), Μπάκα Σταυρούλα (μαθηματικός), Μπότας Θεόδωρος (βιολόγος), Παγαρέμος Ζαφείρης (μαθηματικός), Παπαδογεώργου Ντίνα (φιλόλογος), Σταράμου Ελένη (φιλόλογος), Σταράμου Ιωάννα (Ιταλικά), Φωτίκα Αλεξάνδρα (φιλόλογος), Χαραλάμπους Αντώνης (φυσικός), Χαραλάμπους Ντόρα (φιλόλογος).

Τους ευχαριστούμε καθένα ξεχωριστά, γνωρίζοντας ότι με την ενέργειά τους αυτή, βοηθούν πραγματικά τους συμπολίτες μας και δεν παραβλέπουμε ότι στερούν χρόνο και χρήμα από τις οικογένειές τους.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιώργος Σφυρής         Ειρήνη Λαχανά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ