Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Η Πινακοθήκη Χ. & Σ. Μοσχανδρέου ξεκαθαρίζει και καταφεύγει στην Δικαιοσύνη

Η Πινακοθήκη Χ. & Σ. Μοσχανδρέου ξεκαθαρίζει
και καταφεύγει στην Δικαιοσύνη
Από την Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου Ι.Π. Μεσολογγίου, εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Χ. & Σ. Μοσχανδρέου Ι.Π. Μεσολογγίου λειτουργεί σε απολύτως μη κερδοσκοπική βάση, προσφέροντας κοινωφελές έργο και ως εκ τούτου δεν πραγματοποιεί επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα και δεν έχει κανένα άλλο έσοδο εκτός από τις δωρεές του ιδρυτή της.
Για την συνεχιζόμενη επί 19 έτη δραστηριότητα η Πινακοθήκη Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου δεν έχει λάβει κρατικές, ευρωπαϊκές, δημοτικές επιχορηγήσεις ή άλλης μορφής επιδοτήσεων, δωρεών ή και ιδιωτικών χορηγιών, εκτός από αυτές που προέρχονται από την ιδρυτή της, Χρήστο Π. Μοσχανδρέου. Αυτή την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ σ’ όλη την Δυτική Ελλάδα η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας του Μεσολογγίου και οι χιλιάδες φιλότεχνοι σ’ όλη την Ελλάδα την τιμούν για την τεράστια πολιτιστική της προσφορά και την περιβάλλουν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.
Με συνέπεια και αυταπάρνηση μέσα σ’ αυτή την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, επιμένουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στον ελληνικό πολιτισμό και στην Δυτική Ελλάδα.
Πρόσφατες συμπεριφορές που στοχεύουν στην δυσφήμιση της πολιτιστικής μας προσφοράς, βασισμένη σε ασύστολα ψεύδη, σύντομα θα κριθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ